Tatil , Tatil Köyleri, Tatil Hikayeleri
Büyük Abant Oteli
“Büyük Abant Otelii” tanıtım sayfasına hoşgeldiniz. Bu sayfada Büyük Abant Oteli hakkında tüm bilgileri bulabilir ve aşağıdan bu hotel için yorumlarınızı yapabilirsiniz. Unutmayın yorumlarınız bize yol gösterecek.
Büyük Abant Oteli
Adı: Büyük Abant Oteli
İl/İlçe : Abant/Bolu
Sınıfı: Otel
Konum:
Tesis:
Oda:116
Aile Odaları:
Plaj:
Ücretsiz:
Ücretli:
Çocuk:
Tel:0374 224 50 33
Büyük Abant Oteli
Deniz seviyesinden 1327 m yükseklikte, volkanik patlamalar sonucu oluşmuş, etrafı dağlarla ve çam ormanlarıyla çevriyli bir kenar gölü ve hemen kıyısında beş yıldızlı konforuyla, Türk misafirperverliğimi gerçek anlamda hizmete dönüştürmüş bir otel
“BÜYÜK ABANT OTELİ”
Tertemiz havası, yeşil doğası ve inanılmaz güzellikteki manzarasıyla Ankara, İstanbul ve Bolu’ya ulaşımı en kolay ve en yakın doğa merkezi olan Abant’ın muhteşem görüntüsü hem ruhunuzu hem bedeninizi dinlendirecek. Üstelik, eğer Abant’tan ayrılabilirseniz, Gölcük, kartalkaya ve yedigöller gibi doğa harikalarıyla çevrelenmiş Bolu’yu da günübirlik gezebilirsiniz.
esra
Temmuz 28th, 2009 15:31
Günü birlik gittiğimiz Abant gezisinde otelin cafesine “yoğunluk” nedeniyle kabul edilmeyip soğuk havada cay ya da kahve bile ikram edilmeden kapıdan kibarca kovulmamizi hiçbir sekilde kabullenemiyorum. Baska alternatifin olmadigi bu tür bir durumda böyle davranışlar nedeniyle “yoğun” olmayan günlerin daha fazla olacagini düşünüyorum.
zerrin
Temmuz 28th, 2009 15:32
ailecek iyi vakit geçirebileceğiniz bir otel bence
seydi
Ağustos 25th, 2009 18:18
iki farklı yorum gelmiş otel hakkında üçüncü kişiye göre hareket etmeyi düşünüyorum ben hariç
ali
Aralık 6th, 2009 16:47
Seydi o zaman başka bir yere git:))